Uncategorized

CUM A FOST 2021 PENTRU NOI?

Un an nou vine la pachet cu noi aventuri si experiente. Fiind la inceput de drum am luat lucrurile pas cu pas si am incercat din rasputeri sa fim cei mai buni in ceea ce facem.

Proiecte mici, proiecte mari, clienti, alergatura, munca, munca si iar munca. Prin aceste cuvinte caracterizam noi anul 2021.

Nu ne plangem, nu ne oprim. Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi.

RETROSPECTIVA 2021

Acoperis tabla faltuita:

Departe de agitatia urbana, casuta de poveste a primit propria sa „palarie”. Sistemul pluvial a venit in completarea tablei faltuite pentru a crea impreuna un acoperis APT.

Institutul de Chimie Macromoleculara „Petru Poni”, IASI:

Un proiect foarte drag noua datorita complexitatii si frumusetii sale. Prima etapa a proiectului a fost inlocuirea jgheabului pentru un sistem pluvial complet functional.

A doua etapa a proiectului de la Institutul de Chimie Macromoleculara „Petru Poni” a fost renovarea fatadei exterioare de la atelierul mecanic. In afara de partea de izolatie ne-am ocupat si de ferestrele din PVC, unde am colaborat alaturi de o echipa de profesionisti.

Exterior din tabla faltuita:

Unde o minte creativa isi face facuta prezenta acolo apar si cele mai inovative proiecte. Proiectata cu stil si bun gust, casa, simpla in aparenta dar complexa in existenta, are un exterior drept de urmat.

Intotdeauna a fost o munca de echipa, un sprijin reciproc si un schimb de experienta bine meritat. O echipa unita si plina de incredere va prospera intotdeauna.

Hala in lucru de la LAPTAR CU HAR:

Studio Foto-Video Copou:

Creativitatea nu are limite cand vine vorba de lucrurile frumoase. Studioul de foto-video Copou a prins contur si cu ajutorul nostru. Impreuna am realizat structura metalica din interior cat si fatada exterioara cu placi de OSB.

Sera Colegiului National „Emil Racovita”- Iasi

Oamenii frumosi construiesc lucruri frumoase. Alaturi de proiectanti si arhitecti am dus la bun sfarsit si proiectul de la Colegiul „Emil Racovita”. Am realizat pentru acestia sera din structura metalica.

Ii multumim anului 2021 pentru toate provocarile pe care ni le-a adus! Toate aceste proiecte si lucrari au adus in viata noastra un plus de culoare si noi cunostinte.

Le suntem recunoscatori clientilor si partenerilor pentru increderea pe care au avut-o in noi si speram din tot sufletul ca 2022 va fi un an la fel de bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *