Acoperiș Pentru Tine este o companie completă de servicii din Iași, axată pe gestionarea proiectelor pentru acoperișuri.Ne adresăm clădirilor rezidențiale și comerciale, pe tot continentul european, fiind prezenta in mediul online prin intermediul site-ului AcoperisPentruTine.ro
AcoperisPentruTine a fost infiintata din pasiunea pentru acoperisuri. A fost un start usor, dar sigur.

Infiintata in 2021 compania noastra a fost mereu concentrata pe satisfactia clientilor.

+100

CLIENȚI MULȚUMIȚI

50+

PROIECTE REALIZATE

2000+

PRODUSE DISPONIBILE

+10

ANI DE EXPERIENȚĂ

Acoperiș Pentru Tine este o companie completă de servicii de gestionare a proiectelor pentru acoperișuri destinate clădirilor rezidențiale și comerciale, pe tot continentul european.

Echipa noastră, cu o experiență de peste 10 ani, este capabilă să înlocuiască profesionist și în cel mai scurt timp, acoperișul tău.

Putem evalua rapid necesitatea de reparare a acoperișului, problemele produse de scurgeri, deteriorările cauzate de vânt, grindină și alte fenomene ale naturii  cat și nevoia de înlocuire a acoperișului.

Echipa noastră calificată vă ofera opțiuni si recomandari pentru a satisface solicitările dumneavoastra in cele mai sigure conditii.

ACOPERIȘ PENTRU TINE iti oferă

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Mai mult decât atât, consultanța este gratuită pentru toți proprietarii de case. Suntem parteneri cu producători de renume, precum: VMzinc, RoofArt, Lindab, Roof4You, Direct Ardoise, Mazzonetto, VELUX, Dogav, Metigla, pentru a oferi fiecărui client o gamă completă de materiale și asistență în garanție.
  • Pentru mai multe informații, ne puteți contacta 24/7.
5bcfd3d0-f060-45a1-8acd-277697ff3b8c