Uncategorized

Top 3 cele mai importante criterii pentru angajarea unui antreprenor de acoperis

Acoperisurile sunt scumpe, dar se afla printre cele mai importante proiecte, pe care un proprietar de casa trebuie sa le faca. Un acoperis nou schimba, intr-un mod placut, aspectul exterior al casei fata de unul invechit si uzat. In privinta acestei decizii, contractarea unei echipe care sa se ocupe de acoperisul dumneavoastra este importanta, necesitand timp si dedicare.

Ganditi-va cum va poate afecta durata de viata a casei si al acoperisului, daca echipa cu care colaborati este mai putin profesionista si nu lucreaza calitativ. Daca lucrarea nu este efectuata corespunzator, in timp, va fi necesara o alta investitie costisitoare si timp dedicat acestui lucru.

Care sunt criteriile in alegerea antreprenorului de acoperis?

Experienta si profesionalism:

Montarea de acoperisuri nu este perceputa ca fiind o meserie complicata, insa doar o echipa experimentata in domeniu va poate oferi garantie, eficacitate si siguranta. Cei care sunt noi in domeniu nu detin experienta necesara, astfel garantia lucrarii scade.

Echipamentul poate fi cumparat, insa experienta si modalitatea de a lucra, nu. Sfaturile, recomandarile, modul in care se efectueaza lucrarea si cunostintele necesare se dobandeasc in ani de munca, dedicare, atentie la detalii si placere pentru munca pe care o practicam.

Intotdeauna o echipa profesionista isi va prezenta oferta, asigura contract specific serviciului pe care il ofera, atentioneaza angajatorul de eventualele riscuri si probleme ce pot aparea pe parcursul lucrarii, cautand impreuna cu echipa cele mai bune solutii pentru o lucrare perfecta.

Echipa ,,Acoperis pentru tine” detine peste 10 ani de experienta in domeniu, sute de lucrari incheiate cu succes si zeci de clienti multumiti.

Alegerea materialelor de calitate:

In cele mai multe cazuri, firma care se ocupa de invelitori colaboreaza cu o serie de parteneri. Echipa are acces la diferite branduri si colaboratori, cautand mereu inovatia acoperamantului perfect si potrivit profilului dumneavoastra.

Unii clienti au preferinte in privinta materialului de acoperis, cauta un stil anume sau prefera un anumit distribuitor. Echipa ,,Acoperis pentru tine” colaboreza cu o diversitate de furnizori ce pun la dispozitia dumneavoastra produse precum: tabla cutata sau faltuita, sindrila bituminoasa, tabla faltuita sau click, ardezie, cosuri de ventilatie, ferestre pentru mansarda, tabla cutata, sandwich panel, etc.

Materialele pentru acoperis sunt scumpe si uneori montarea acestora poate fi periculoasa. Este important sa investiti in materiale calitative si rezistente, ce dureaza cateva decenii. Investind intr-un brand calitativ si o mana de lucru profesionista, este cea mai buna decizie pentru durata de viata a casei tale.

Lucram cu cei mai buni colaboratori, de incredere si profesionisti, ce furnizeaza materiale premium: Lindab, Metigla, RoofArt, VELUX, Dogav, Roof4You.

Pretul si acoperirea proiectului:

Similar cu alte proiecte importante pentru casa, pretul este un factor important si in acest caz. Costurile pot diferi de la antreprenor la antreprenor, in functie de calitatea materialelor, mana de lucru, durata montajului, dificultatea lucrarii etc.

Intrebati intotdeauna despre garantia instalarii si a materialelor. O calitate ridicata, cu o durata de viata mare va fi intotdeauna mai scumpa decat un acoperis mai slab calitativ si cu o durata de viata mai scurta. Cautati antreprenorii care negociaza corect si ferm, care ofera serviciile pe care vi le doriti si se pliaza in conformitate cu cerintele dumneavoastra.

Amintiti-va ca este mai importanta casa dumneavoastra si siguranta familiei decat o investitie intr-un acoperis mai putin calitativ. Cautati o echipa profesionista si experimentata deoarece meritati tot ce este mai bun de pe piata, in materie de acoperis.

Cu drag, echipa Acoperis pentru tine!

#EraAcoperisuluiPremium

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *