Sari la conținut
Deviz si consultanță gratuită - 0742 150 655
Deviz si consultanță gratuită - 0742 150 655

Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. Apt Acoperiș S.R.L este o companie care respecta drepturile si confidentialitatea utilizatorilor site-ului nostru. In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, denumit in continuare "Regulamentul", compania noastra se angajeaza sa protejeze si sa respecte confidentialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor nostri.

Datele cu caracter personal

Prelucram datele cu caracter personal pe care ni le furnizati direct prin formularul de contact sau alte metode de comunicare cu echipa noastra. Aceste date pot include numele, adresa de email, numarul de telefon si orice alte informatii pe care le furnizati in mesajele trimise catre noi.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pe care le colectam sunt prelucrate exclusiv pentru a raspunde la solicitarile utilizatorilor nostri si pentru a furniza servicii sau informatii legate de produsele si serviciile noastre. In plus, datele pot fi utilizate pentru a va informa despre promotiile, noutatile sau ofertele noastre speciale, doar in cazul in care ati optat in mod explicit pentru primirea acestora.

Consimtamantul utilizatorului

Pentru a procesa datele dvs. cu caracter personal, avem nevoie de consimtamantul dvs. explicit. In momentul in care ne furnizati datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa cititi cu atentie aceasta politica de confidentialitate si sa acordati consimtamantul dvs. explicit pentru a ne permite sa prelucram datele dvs. cu caracter personal. Puteti retrage consimtamantul in orice moment prin trimiterea unei solicitari prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.

Modul de prelucrare a datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale si securitatea lor este asigurata prin implementarea masurilor tehnice si organizatorice adecvate.

Stocarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt stocate in baza noastra de date si sunt protejate prin masuri de securitate adecvate. Pastram datele dvs. cu caracter personal doar pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care au fost colectate sau pentru perioada prevazuta de lege.